Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Přátelé o zesnulé kolegyni Natálii (†32): Milovali jsme ji! Mladá žena tragicky zemřela na Zélandu

Autor: pma, ČTK - 
7. září 2023
16:54

Dvaatřicetiletá nadaná tanečnice a choreografka Natálie P. odjela před časem objevovat krásy Nového Zélandu. Po cestě k jezeru Waikeremoana ale zmizela a několik dní o ní blízcí neměli žádné zprávy. Mlčení prolomila až policie, která našla Natálii mrtvou. Co bylo příčinou smrtelné autonehody, zatím není jasné. Náhlý odchod nadějné umělkyně těžce nesou příbuzní, přátelé i kolegové.

Bylo 27. srpna, když Natálie P. dala vědět svým kamarádům a rodině, že se chystá na túru k jezeru Waikeremoana na Novém Zélandu. To se nachází ve středu Severního ostrova. Od té doby se ale nadějná tanečnice nikomu neozvala.

V pondělí 28. srpna podal Natálčin přítel hlášení na policii, že se jeho partnerka nevrátila z výletu. Začalo několikadenní pátrání, do kterého se zapojilo i mnoho dobrovolníků.

Já ji milovala!

Nejhorší obavy nejbližších se bohužel naplnily 1. září. Tehdy novozélandská policie informovala rodinu a přátele o tom, že Natálie tragicky zahynula. „Nyní můžeme potvrdit, že žena byla nalezena mrtvá po nehodě jednoho vozidla,“ sdělila policie.

Zpráva o Natálčině smrti všechny šokovala. „Je mi to líto. Škoda mladé, krásné a talentované tanečnice,“ napsala na sociálních sítích Marcela. „Já ji milovala, byla mi před půlrokem na narozeninách,“ připojila svou vzpomínku Leona.

Natálie absolvovala magisterský program na Hudební a taneční fakultě Akademie múzických umění v Praze na Katedře nonverbálního divadla. Věnovala se také choreografii a performance. V minulosti několik let učila také na základní škole. 

doktormediciny ( 7. září 2023 19:42 )

Podle mne je silena odvaha se takhle nekam vydat.Je mi ji lito...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání