Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Byla jsem zavražděna, lhala žena. Policii za nos dlouho nevodila

25. srpna 2023
22:11

Margaret Sweeneyová (37) lživě ohlásila skrz anonymní zprávy, že byla zavražděna. Zprávy o vlastní smrti ohlásila svému příteli a vládnímu úředníkovi. O dva dny později ji policie nalezla poblíž jejího domu.

Margaret Sweeneyová poslala svému příteli a státnímu úředníkovi anonymní textové zprávy, v nichž uvedla, že byla ubita k smrti. Podle policie Sweeney využila k zakrytí své identity mobilní aplikaci, uvedl web People.

Policie strávila pátráním po zmizelé Sweeney 75 hodin. Vše vyústilo k jejímu nalezení ve vedlejším městě. Pohřešovanou nalezli zdravou a bez zranění.

Margaret, známá také jako Maggie, čelí obvinění z několika trestných činů, mimo jiné falešnému oznámení na policejní stanici, falešnému oznámení smrti nebo bránění strážcům zákona.

Policisté po nalezení Sweeneyové zveřejnili na facebooku příspěvek, v němž její jednání odsoudili a tvrdili, že odvádí pozornost policistů od důležitých povinností.

Margaret se pravděpodobně nechala inspirovat podobným incidentem, k němuž došlo jen měsíc předtím. Carlee Russellová, 25letá studentka v Alabamě, byla obviněna z nepravdivého oznámení orgánům činným v trestním řízení a nepravdivého oznámení incidentu - poté, co přiznala, že lhala o únosu.

Policie také veřejně uvedla: "Sweeneyová způsobila našemu oddělení, stejně jako ostatním oddělením, mnoho hodin práce, které mohly být věnovány jiným záležitostem." Také dodala, že doufá, aby podobné případy neodradily masy od toho, aby únosy braly vážně.

 

Video  V neděli krátce po půlnoci se před Národním muzeem pokusil upálit mladík. (2. červenec 2023)  - Městská policie hl. m. Prahy
Video se připravuje ...

krasomila ( 27. srpna 2023 17:05 )

Asi budu muset zajít na policii a oznamit, že mě zavraždili a až policajti příjdou na to, že nejsem mrtvá, tak jím oznámím, že jsem stará vražda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání