Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tři zranění a jeden mrtvý u Kácova: Na pomoc dětem letěly dva vrtulníky

Autor: ČTK, VaB - 
4. srpna 2023
19:57

Při nehodě dodávky a osobního auta v pátek odpoledne zemřel v Kácově na Kutnohorsku jeden člověk. Tři další lidé, z toho dvě děti, jsou vážně zranění, informovala ČTK mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková. Na místě zasahovaly dva vrtulníky letecké záchranky. 

Vozy se srazily kolem 14:00 na silnici vedoucí z Kácova k dálnici D1. „V péči jsme měli čtyři pacienty - jeden nezletilý utrpěl těžká mnohočetná poranění, po ošetření byl transportován letecky do FN Motol,“ uvedla Nováková.

Druhého nezletilého převezla sanitka do pražské Thomayerovy nemocnice se zlomenou klíční kostí a zhmožděním břicha. Třetí zraněnou byla žena, vrtulník ji se zlomenou stehenní kostí, bolestí břicha a pánve přepravil do Ústřední vojenské nemocnice. „Čtvrtý pacient utrpěl zranění natolik závažná, že na místě bohužel zemřel,“ doplnila mluvčí.

Silnice bude kvůli odklízení následků a vyšetřování nehody uzavřená přibližně do 18:00, dopravu policisté odklánějí na Kácov a Soutice. Na místě zasahovaly dva vrtulníky letecké záchranné služby. Jeden z Prahy a druhý z Jihlavy. 

Video  Děsivá nehoda: Tři zranění a jeden mrtvý u Kácova  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání