Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka (18) si chtěla přes internet objednat vraždu vlastního syna (3)! Majitel satirické stránky ženu udal

Jazmin Paez (18) si chtěla na internetu objednat vraždu tříletého synka.
Jazmin Paez (18) si chtěla na internetu objednat vraždu tříletého synka.  (Autor: reprofoto Twitter)
Autor: pma, inf - 
22. července 2023
22:05

Teprve osmnáctiletá Jazmin Paezová z amerického Miami se rozhodla udělat něco, nad čím zůstává rozum stát. Na webové stránce Rent a Hitman si mladá matka začala dopisovat s domnělým nájemným zabijákem, kterému chtěla zaplatit 3000 dolarů (v přepočtu zhruba 65 tisíc korun) za to, že usmrtí jejího tříletého syna. Netušila ale, že se jedná o falešnou stránku. Majitel satirického serveru ženu následně udal na policii.

Američan Robert Innes založil před časem satirickou webovou stránku s názvem Rent a Hitman (Najmi si nájemného vraha - poz. red.). Na tu mu dle jeho slov velmi často píší lidé, kteří si chtějí skutečně najmout někoho, kdo za peníze někoho zabije.

To, že se jedná o satirickou stránku, nevěděla ani osmnáctiletá Američanka z Miami Jazmin Paezová. Ta si chtěla objednat vraždu svého teprve tříletého syna. V úterý žena kontaktovala Innese s „objednávkou“. Přiložila adresu a fotografii svého syna a sdělila, že „chce mít vše hotové do čtvrtka“.

Zabít vlastní dítě?

Innesovi ženin požadavek přišel natolik skutečný, že se rozhodl raději kontaktovat policii, jež Paezovou zadržela v jejím domě.

Ve středu matka stanula před soudem. „Chtěla jste zabít své vlastní dítě? Nikdy jsem se s takovým případem nesetkala,“ sdělila Paezové s nepochopením soudkyně Mindy Glazerová.

Dítě u sebe mají příbuzní

Žena se v současnou chvíli nachází ve věznici Miami-Dade. Kriminalisté ženě nařídili, aby se od svého potomka držela dál. Kauce na případné propuštění byla stanovena na 15 000 dolarů (v přepočtu přibližně 320 tisíc korun).

Podle členů rodiny je batole v bezpečí a mají ho u sebe příbuzní Paezové.

Video  Insta Crime Podcast: Chorobně žárlivý Torák ze msty ubodal vlastní dcerku.  - pdc, icp, Carvalho Čebotareva
Video se připravuje ...

..krakonos500 ( 23. července 2023 08:30 )

Osmáctiletá matka s tříletým synem. Kolik let bylo matce při jeho početí?

Jiří Zvěřina ( 22. července 2023 22:26 )

Taková sympaťanda a takový nápad...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání