Do policejní cely putovali tři útočníci, všichni byli opilí. Co přesně se odehrálo, budou muset objasnit, až vystřízliví. Na sociální síti se rozšířilo video, podle kterého šlo o střet mezi Čechy a Ukrajinci. Mluvčí to však popřel. „Nikdo z aktérů konfliktu není Ukrajinec,“ konstatoval policista.

Místo se nachází ve vyloučené lokalitě přezdívané Bronx. Incidentu i zákroku policie přihlížely desítky Romů. „Ti se však do bitky nijak nezapojili,“ upozornil mluvčí.

Výtržnictví, ublížení na zdraví

„Podezřelé jsme zadrželi a konfliktem se zabýváme pro podezření z výtržnictví a ublížení na zdraví. Vyvarujme se zejména v současné době unáhleným soudům," uvedla v sobotu policie na twitteru

V neděli policie oznámila, že všichni tři útočníci jsou Češi. Byli obviněni z výtržnictví a pokuu o těžké ublížení na zdraví. Podle informací Blesk.cz utrpěl napadený mladík, údajně z Moldávie, bodné poranění.

Mladšího muže jsme převezli se středně těžkým zraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice u svaté Anny,“ shrnul mluvčí záchranky Lukáš Dvořáček.

Video
Video se připravuje ...

Drsná rvačka na Cejlu: Jeden zraněný, tři opilci v policejní cele Facebook