Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hrůzný nález v turistickém ráji: Uklízeč našel na pláži tělo dítěte bez hlavy!

Autor: rc - 
15. července 2023
21:06

Policie v populárním španělském letovisku Roda de Berà vyšetřuje smrt batolete. Na místní pláži našel uklízeč ostatky dítěte, jemuž mohlo být kolem dvou až tří let. Tělu chyběla hlava.

V ranních hodinách v úterý 11. července uklízeč na pláži ve španělské Tarragoně nalezl lidské ostatky. Po otřesném nálezu kontaktoval své nadřízené, kteří zalarmovali místní policii. „V tuto chvíli můžeme potvrdit, že na pláži Roda de Berà bylo nalezeno tělo dítěte,“ uvedli policisté podle britského deníku Daily Star s tím, že případ vyšetřují.

Dítěti údajně mohlo být kolem dvou až tří let. Zohavenému tělu chybělo několik částí, včetně hlavy. V případu byla nařízena pitva, ale policisté uvedli, že ostatky mohly být vyplaveny z moře na pláž. Starosta Pere Virgili prohlásil , že je možné, že dítě mohlo být na lodi s uprchlíky, která se převrhla. „Oblast je uzavřena a úředníci čekají, až soudce povolí odvoz těla. Žádáme veřejnost, aby se oblasti vyhýbala,“ napsal na Twitteru starosta po nálezu těla.

Video  Policisté pátrají po muži, který je podezřelý z vykradení jednoho z bytů v pražské Troji. K vloupání došlo 6. července 2023.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání