Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Drama v luxusním hotelu v Las Vegas: Muž si vzal ženu jako rukojmí!

V luxusním hotelu v Las Vegas si muž vzal ženu jako rukojmí. (11. července 2023)
V luxusním hotelu v Las Vegas si muž vzal ženu jako rukojmí. (11. července 2023)  (Autor: ČTK/John Locher)
Autor: ČTK - 
11. července 2023
22:58

Ve známém hotelu Caesars Palace v Las Vegas si neidentifikovaný muž vzal jako rukojmí ženu a zabarikádoval se s ní v pokoji. Přes rozbité okno z něj vyletělo ven několik kusů nábytku, píše agentura AP s odvoláním na policii.

Policie prostor před pokojem podle policejního mluvčího Stevea Connella zajistila. Zda je muž ozbrojený, není podle AP jasné. Nepadl však žádný výstřel. Podle místní televizní stanice KTNV muž tvrdí, že je ozbrojený.

Z pokoje mezitím přes rozbité okno letěla ven židle a několik dalších kusů nábytku, které dopadly do okolí bazénu. Na sociálních sítích koluje video, na kterém personál hotelu utíká poté, co z horního patra budovy vyletěla televize. Další záběry zachycují vyhození kusu nábytku. Podle mluvčího lasvegaské policie nebyl nikdo v prostoru bazénu zraněn.

Z okna s přestávkami zhruba hodinu padaly střepy a nábytek, uvedl zpravodaj agentury AP John Marshall, který je s rodinou na dovolené. „Zdá se, že z pokoje vyhodil veškerý nábytek,“ poznamenal novinář s tím, že židle a další předměty dopadly na římsu za oknem jeho pokoje a některé spadly do prostoru u bazénu, který byl evakuován.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání