Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Děčínem se šířily zvěsti o znásilněné a zabité ženě: Pravdu odhalila pitva!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: jel - 
11. července 2023
15:10

V neděli 2. července našli kolemjdoucí v děčínském lesoparku vážně zraněnou ženu. Byla převezena do nemocnice, ale o několik dní později bohužel zemřela. Její smrt způsobila mezi místními velkou paniku a vyvolala spekulace. Městem se šířily šílené zvěsti. Ty nakonec vyvrátila pitva. Prokázala, že žena zemřela na celkové selhání organismu.

Ženu našli v parku v bezvědomí a v silně podnapilém stavu. Po převozu do nemocnice jí lékaři dávali malou naději na přežití, ve čtvrtek 6. července zemřela. Lidé na sociálních sítích ihned začali spekulovat a šířily se nepodložené informace o tom, že šlo o násilnou smrt a že byla žena zbitá, znásilněná a okradená.

„V souvislosti s nepodloženými zprávami, které se o této události šíří na sociálních sítích, bych rád apeloval na děčínskou veřejnost, aby nepodléhala ukvapeným soudům,“ řekl primátor města Jiří Anděl.

Divoké teorie se nepotvrdily. „Proběhla soudní pitva, přičemž úmrtí bylo způsobeno celkovým selháním organismu. Ženě bylo zjištěno přes 4 promile alkoholu v krvi,“ informovala v úterý policejní mluvčí Pavla Mašínová. „Zároveň bylo soudní pitvou jednoznačně vyloučeno, že by byla žena znásilněna,“ doplnila.

Video  Mučivá smrt mladičké Petry (†15) z Jihlavy. Michal ji po sexu vyhodil z okna!  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání