Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Domů už to nevydrželi: Páreček se oddával sexu přímo na koupališti v Nitře!

Autor: fik - 
13. července 2023
05:00

Obyvatelé Nitry jsou zhrozeni! Lidé si užívají sexuálních hrátek na veřejnosti před zraky všech, i dětí! Před měsícem to byla frekventovaná ulice, dnes koupaliště. Kde to bude zítra? Případ nyní šetří policie.

V pondělí 10. července návštěvníci místního koupaliště v Nitře natočili na video dvojici, která souložila na dece. Koupaliště je přitom v teplých letních měsících velmi frekventované místo. Denně jej navštíví velké množství lidí, včetně dětí, ale to dvojici očividně netrápilo.

„Chovají se jako zvířata. Takové věci patří do soukromí,“ vyjádřila se návštěvnice koupaliště. 

Nahrávky má momentálně v rukou slovenská policie a případ prošetřují. „Podezřelé osoby se mohou dopouštět výtržnictví tím, že se dopouštějí hrubé neslušnosti prováděním pohlavního styku na veřejnosti," informovala Noviny.sk mluvčí krajské policie Renáta Čuháková. 

Není to ale poprvé, co se v městečku odehrálo něco podobného. Před měsícem to byla Mostecká ulice, kde si dvojice užívala sexuálních radovánek přímo na ulici v centru města.

Video  Dvojice se na koupališti oddávala sexu!  - TVJOJ
Video se připravuje ...

 

milan59 ( 14. července 2023 19:42 )

milan59 ( 14. července 2023 19:42 )

To si ten autor asi UŽÍVAL když to fotil/natáčel. Neměli by kriminalisté potrestat i autora za šíření,asi mu to doma nejde tak šmíruje venku

LelujaLuka ( 14. července 2023 09:51 )

Všude samej problém a nenávist a když se má konečně někdo rád a užívá si života, tak je to také špatně... Nevím, jaký je rozdíl,tihle jsou opodál a maj asi ručník, celebrity, kterým lezou prsa z výstřihu a ,,špulí zadeček", že jim je vidět prakticky vše, tak těm tady tleskáme...

ctenar09 ( 13. července 2023 16:03 )

A lepší záběry by nebyli ?

krapotkin ( 13. července 2023 13:18 )

A všichni okolo jim tiše záviděli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání