Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka odjela do Portorika a dceru (†1) nechala doma: Dívenka mezitím zemřela!

Autor: rc - 
25. června 2023
13:25

Otřesným případem se zabývají americké úřady. Nezodpovědná matka z amerického Ohia Kristel Candelariová (31) odjela na exotickou dovolenou a svou malou dceru nechala doma zcela samotnou. Poté, co se po deseti dnech vrátila, našla její bezvládné tělíčko ve změti výkalů!

Rodačka z amerického Detroitu Kristel Candelariová odjela na dovolenou do Portorika a doma nechala svou malou dcerku Jailyn. Podle informací britského deníku Daily Mail nezajistila žádné hlídání. Holčičku nechala zcela samotnou. Na dovolené byla dlouhých deset dní. Domů se vrátila 16. června. Vyšetřovatelům později řekla, že dcera byla „extrémně dehydratovaná“.

Kristel přivolala záchrannou službu, ovšem záchranáři už nemohli nic dělat. V domě se jim prý naskytl hrůzný pohled. Ohrádka, v níž holčička ležela, byla špinavá, plná moči a výkalů. Policisté Kristel zatkli 18. června a obvinili ze smrti její dcery.

Zatím není jasné, proč žena hlídání pro svou dceru nezajistila. Nicméně již v minulosti prý dítě nechala bez dozoru. Třináctiletá dívka ze sousedství uvedla, že dítě bylo „úžasné a rozkošné“. „Bylo to šťastné dítě, usměvavé a zvídavé,“ dodala k nepochopitelné tragédii.

Video  Dopadení zloděje na Zličíně  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

jitkaix@... ( 6. července 2023 20:07 )

Zjevně ho víc pohoršila znečištěná postýlka než ten fakt, že v ní je mrtvé dítě. 😢
Ta matka Musí mít duševní poruchu, nebo lítat v drogách. Jinak si to nelze vysvětlit.

Kristýna Fla ( 25. června 2023 15:50 )

Mohl by mi redaktor vysvětlit pojem "změť výkalů"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání