Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nehodu na Svitavsku přežil jen bývalý ředitel Daniel: Učitelka Eva a další dva muži neměli šanci

Autor: VaB - 
14. června 2023
08:34

Výlet na večírek do Pardubic skončil tragicky, u Svitav se čtyrčlenná posádka srazila s jiným vozem. Nehodu přežil jen jediný – David R. utrpěl vážná zranění a skončil v nemocnici. Jeho žena, oblíbená učitelka Eva, na místě společně s dalšími dvěma muži zemřela.

K nehodě došlo ve čtvrtek odpoledne na silnici I/35 na Svitavsku u Moravské Třebové. Tři auta a kamion se střetly nedaleko tunelu Hřebeč u Koclířova. Čelní střet si vyžádal tři mrtvé a jednoho vážně zraněného. 

Podle policie k nehodě došlo tak, že kamion jedoucí od Litomyšle na rovném úseku postupně narazil do tří osobních aut. Řidič mnohatunového kolosu utrpěl jen lehká zranění. 

Zemřela oblíbená učitelka

V osobním autě se slovenskou registrační značkou jel podle deníku PlusJedenDen bývalý generální ředitel a současný předseda představenstva Tesly Stropkov Daniel R., společně s ním ještě jeho žena Eva. Podle médií šlo o oblíbenou učitelku ze základní školy ve Stropkově.

Daniel jako jediný nehodu přežil, utrpěl ale vážná zranění a vrtulníkem musel být transportován do nemocnice v Brně.  Čtveřice autem směřovala do Pardubic na firemní večírek dceřiné společnosti z Česka. Společně s nimi ještě cestovali dva muži, člen představenstva Michal K. a člen dozorčí rady Milan P.

Video  Při nehodě u Slaného zemřeli dva lidé.  - Blesk: David Malík
Video se připravuje ...

doktormediciny ( 14. června 2023 09:12 )

Uplne nechapu jak k ta nehode doslo. Kamion smetl 3 osobni auta....Ale tolik mrtv­ych.­....­.Hru­za..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání