Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vtip, nebo satanský rituál? Nahé ženy pojídaly mršinu jelena, natočila je bezpečnostní kamera!

Autor: pma - 
9. června 2023
22:50

Obyvatelka Powell River v jihozápadní Britské Kolumbii v Kanadě našla na zahradě před pár dny mrtvého jelena. Nastavila na místo kameru, aby zjistila, zda k mršině v noci chodí divoká zvířata. Když se podívala na záběry, ztuhla jí krev v žilách. Na videu spatřila dvě nahé ženy, které se skláněly nad mršinou a přikládaly si kusy rozkládajícího se masa k ústům.

Šestatřicetiletá milovnice koní Corinea Stanhopová žije v kanadském Powell River v domě s velkou zahradou. Před nedávnem našla v zadní části pozemku mrtvolu jelena. Společně se svým dědečkem se rozhodli, že nainstalují k místu bezpečnostní kameru, aby zjistili, zda v noci chodí k mršině divoká zvířata, která by mohla vyplašit či napadnout Corineiny koně.

Když se Kanaďanka ráno na video podívala, nemohla uvěřit vlastním očím. Uviděla dvě nahé tmavovlasé ženy, kterým hýždě zakrýval jen kus látky. Obě se skláněly nad mrtvolou zvířete a dávaly si jeho kopyto k ústům. „Nevím, jestli to líbaly, čuchaly nebo jedly, ale dotknout se takové rozkládající se mršiny, z toho se mi dělá špatně. Musí v tom být velké množství bakterií,“ popsala žena pro americkou Fox News.

Hloupý žert?

„Opravdu nás to vyděsilo, není to něco, co člověk vidí každý den,“ řekla Corinea. Rozrušil ji i fakt, že má dům jen několik stovek metrů od místa, kde se podivné ženy objevily. Kanaďanka má navíc strach i o své tři ustájené koně.  

Corinea doufá, že šlo o hloupý žert. Lidé ale mají jiný názor. „To vypadá jak chodící démoni z pekla. Prosím, až uslyšíte křik, zůstaňte uvnitř,“ napsal kdosi pod příspěvek.

Žádné zákony porušeny nebyly

Jiní zase tvrdili, že by se mohlo jednat o satanský či čarodějnický rituál. Další komentující vyzývali ženu, ať na podivné osoby zavolá policii. To ale odmítla.

Kanaďančin dědeček totiž poukázal na to, že ženy na záběrech neporušovaly žádné zákony. „Doufám, že šly ve dne na procházku, uviděly, jak tam byla nastavena kamera, a chtěly si s námi užít trochu legrace a vyděsit nás. Nebo berou nějaké dobré drogy," dodala k podivnému incidentu Corinea.

Video  Salemský hon na čarodějnice – kdo byly první tři ženy pověšené za čarodějnictví?  - Videohub
Odemknout video

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání