Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Turista se ubytoval v hotelu populárním na sociální síti: V jeho pokoji pod postelí našli mrtvolu!

Autor: rc, inf - 
7. května 2023
21:42

Hororovou dovolenou prožil čínský turista v Tibetu. Muž si zarezervoval pokoj v hotelu, který je populární na sociální síti instagram. Ovšem ve svém pokoji cítil podivný zápach, a tak požádal o jiný. Později si jej ale nechala předvolat policie, že v jeho bývalém pokoji našli pod postelí mrtvolu!

O svém zážitku se čínský turista, který je známý pouze pod svým příjmením Zhang, podělil na sociální síti Weibo. Zhang se 21. dubna letošního roku ubytoval v populárním hotelu Guzang Shuhua Inn ve městě Lhasa. Hotel je velice populární na sociální síti instagram.

Zhang podle informací Insider asi tři hodiny spal ve svém pokoji a pak z pokoje odešel. Vrátil se kolem 19. hodiny a v místnosti cítil pálčivý zápach. Nakonec to turista nemohl vydržet, a tak požádal personál, aby mu dali jiný pokoj. Nicméně posléze, co se ubytoval v jiném pokoji, nechala si jej předvolat policie. Vyšetřovatelé mu oznámili, že pod postelí jeho původního pokoje našli tělo.

Poté, co Zhang podal výpověď a poskytl vzorky DNA, jej propustili. Ještě téhož večera zadrželi policisté podezřelého. Zatkli jej ve vlaku, který mířil do města Lan-čou. Zhang se prý stále z otřesného zážitku nemůže vzpamatovat. „Nemůžu v noci spát. Lidé říkají, že si ten příběh vymýšlím, abych se stal populárním. Přál bych si, aby se mi nic takového nestalo. Něco takového ve svém životě nepotřebuji,“ postěžoval si Zhang.

Video  Cizinci posprejovali v Brně výtah , hrozí jim trestní stíhání  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání