Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Školačka (12) v autě táty ujela stovky kilometrů: Kamarádku (14) vezla na setkání s mužem, z něhož se vyklubal sexuální predátor

Autor: rc, inf - 
15. dubna 2023
12:59

Několik hodin američtí policisté pátrali po dvou dívkách Jade Gregoryové (12) a Khloe Larsenové (14). Do rozsáhlého pátrání se dokonce zapojil i Federální úřad pro vyšetřování (FBI). Jade si „vypůjčila“ auto svého otce, aby odvezla svou kamarádku na setkání s mužem, jehož zřejmě poznaly na internetu! Mělo se jednat o sexuálního predátora.

Floridská policie 6. dubna vydala oznámení o dvou pohřešovaných dívkách Jade Gregoryové a Khloe Larsenové z floridského města Lake Butler. Policisté uvedli, že dívky zřejmě cestují autem Ford Taurus. Po kamarádkách se rozjelo rozsáhlé pátrání, do něhož se kromě místní policie zapojila i FBI.

Děvčata se totiž měla společně vydat do státu Louisiana, kde se měla sejít s mužem, jehož údajně potkala na chatu na internetu. Pátrání trvalo několik hodin a skončilo šťastně. Dívky zastavily policisté v Bayou La Batre ve státě Alabama. Podle informací televize CBS ujely 644 kilometrů! „Odvoláváme pátrání po pohřešovaných dětech. Jade Gregoryová a Khloe Larsenová se našly v Bayou La Batre v Alabamě,“ sdělila policie na sociální síti.

Podle informací britského deníku Daily Star vozidlo řídila dvanáctiletá Jade. Auto patřilo jejímu otci. Agenti FBI nyní vyšetřují muže, s nímž se chtěly dívky sejít.

Video  Jihomoravský kraj daroval policii novou čtyřkolku  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání