Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženě se podařilo po roce utéct od svého únosce! Schovala se před ním na benzince

Autor: pma, inf - 
19. února 2023
16:13

Zaměstnance čerpací stanice v americkém New Jersey šokovala mladá žena, která vběhla dovnitř a zamkla se. Násilím se za ní dobýval muž, který svou snahu po chvíli vzdal a odešel. Zakrátko vyšlo najevo, že se jedná o Jamese Parrilla (57), který ji unesl a přes rok věznil. Policie muže dopadla.

Během února loňského se mladá Američanka seznámila na benzínové pumpě v Novém Mexiku seznámila s Jamesem Parrillem (57). Ten se nabídl, že ji sveze do Arizony, kam měla tou dobou namířeno. Američanka se ale do muže zamilovala a rozhodla se křižovat Spojené státy americké společně po jeho boku.

Video  Unesená dívka Jaycee Dugardová. Osmnáct let týrání a věznění  - Videohub
Video se připravuje ...

Když partnerku Parrillo po pár týdnech poprvé fyzicky napadl, bylo jí jasné, jakou udělala chybu. V Kalifornii násilník přítelkyni zmlátil, okradl ji o kreditní karty a telefon a násilím jí bránil odejít. V prosinci loňského roku se dvojice přesunula do New Jersey, kde Parrillo přítelkyni opět bil, škrtil a věznil. Přestával údajně jen ve chvílích, kdy se domníval, že hluk doléhá až k sousedům.

Dvojice poslední týdny přebývala v pronajatém pokoji nedaleko jedné z čerpacích stanic v New Jersey. Žena si všimla, že dveře na benzínce jdou uzamknout.  Počátkem února jí plán vyšel a před agresorem skutečně utekla.
Parillo ženu pronásledoval, lomcoval s dveřmi, partnerka je však stihla zevnitř zamknout a muž se dovnitř nedostlal a odešel. „Byla otřesená a plakala. Pak nám řekla, že byla zhruba rok unesena a vězněna,“ sdělil pro CNN majitel benzinové pumpy Bobby Madaan.

Žena měla na těle patrné známky násilí. Oblečená při útěku byla jen do krátkých šortek, trička s krátkým rukávem a chyběly jí boty. Policii se zakrátko podařilo násilníka zadržet a vzít ho do vazby. „Síla a statečnost této ženské oběti, která úspěšně unikla svému útočníkovi, je symbol velkého hrdinství,“ uvedli vyšetřovatelé.

Podle policie má sedmapadesátiletý Parillo na svědomí podobných násilných činů vícero. V současnou chvíli je Američan ve vazbě a má na krku obvinění z těžkého ublížení na zdraví, omezování osobní svobody a únosu. V případě odsouzení může za mřížemi strávit desítky let.

 

 

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání