Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné zmizení Terézie (18): Našla se jen její bunda a telefon!

Video se připravuje ...
Autor: pma, inf - 
30. ledna 2023
12:56

Od soboty pátrá slovenská policie po teprve osmnáctileté Terézii Macalíkové. Ta byla naposledy spatřena na bratislavském Starém mostě kolem půl osmé večer. Od té doby, jako by se po ní slehla zem. Nikdo dívku neviděl a našel se jen její mobilní telefon a bunda!

Krásná osmnáctiletá Terézia Macalíková přijela na víkend za svým přítelem do Bratislavy z rodných Topolčan. Večer se dvojice zřejmě pohádala a naštvaná dívka příteli oznámila, že se jde projít.

„Nekomunikovala asi půl hodiny a pak mi napsala s tím, že je na Starém mostě. Já jsem tam šel a našel jsem tam její bundu i telefon, ona tam však už nebyla,“ popsal pro slovenský deník Jeden deň Plus přítel zmizelé.

Po dívce pátrá společně s policií i její vystrašená rodina. „Pokud máte nějaké informace, napište mi nebo volejte 158,“ prosí veřejnost na sociálních sítích o pomoc Teréziina sestra Katka.

Pohřešovaná Terézia má ve tváři výrazné pihy a jemný předkus. Je vysoká přibližně 160 cm, má štíhlou postavu a zrzavé vlasy. Naposledy na sobě měla oblečené černé tepláky, černou mikinu bez potisku a bílé sněhule s kožešinou.

Video  Kde jsou? Co se stalo s Míšou Muzikářovou? Detaily smutného zmizení dívky  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání