Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další krásná zavražděná Britka: Kosmetičku (†26) zastřelili na Štědrý den!

Autor: rix - 
28. prosince 2022
09:58

Tragicky skončila oslava Vánoc pro mladou Britku Ellu Edwardsovou. Při popíjení a tancování v podniku v britském městě Wallasey ji útočník střelil do hlavy. Kráska neměla šanci přežít. Střelná zranění utrpěli také čtyři muži. Podezřelého šílence policisté již zadrželi. 

Ostrovanka slavila Vánoce v hospodě Lighthouse Inn. Když byla zábava v plném proudu, do podniku vnikl šílenec se zbraní. Krátce před půlnocí spustil smrtící střelbu. Jedna z kulek zasáhla Ellu do hlavy. Když jeho řádění skončilo, ostatní návštěvníci podniku dávali Britce první pomoc. Veškeré pokusy o záchranu jejího života byly ale marné. 

O zavražděné kosmetičce promluvila její sestra v dojemném příspěvku. „Moje krásná sestra, moje nejlepší kamarádka. Moc tě miluji, chybíš mi,“ zoufala si Lucy Edwardsová. Jak uvedl deník Daily Mail, na místě činu vzniklo pietní místo. 

„Pro naši Ellu. Jsi světlem našeho života, nikdy neodejdeš,“ stálo v dopise od rodičů v záplavě květin, které na místo donesli kamarádi a další příbuzní. „Ztratili jsme krásného andílka, děkujeme za všechen smích a štěstí, které jsi nám přinesla do života, odpočívej v pokoji,“ stálo na dalším ze vzkazů. 

Britští detektivové krátce po masakru uvedli, že zadrželi podezřelého třicetiletého muže a spolu s ním jednu devatenáctiletou ženu. Policie potvrdila, že oba podezřelí byli vzati do vazby. Veřejnost i tak prosí o spolupráci. „Vyzýváme každého, kdo má informace, bez ohledu na to, jak zásadní jsou, aby nás kontaktoval, podpořil vyšetřování a pomohl najít spravedlnost pro Ellu,“ uvedl policejní důstojník Matthew Moscrop.

Video  Pohřeb zavražděného varhaníka Josefa ( † 18) z Baška. Z jeho smrti je podezřelý varhaník Jaroslav (20).  - Jana Gartnerová
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání