Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Další tragédie v Bratislavě: Nedaleko zastávky Zochova, kde zemřelo pět studentů, řidič zabil ženu (†61) a ujel!

Autor: pma - 
5. listopadu 2022
11:31

Slovenským hlavním městem otřásla další tragédie. Nedaleko zastávky Zochova, kde na začátku října bývalý funkcionář Dušan Dědeček v opilosti autem smetl skupinu lidí, boural další řidič a usmrtil jednašedesátiletou Slovenku. Není jisté, zda je pachatelem muž, či žena, viník totiž od nehody zbaběle ujel.

Na počátku října narazil opilý bývalý funkcionář Dušan Dědeček do skupinky lidí, kteří čekali na spoj na bratislavské zastávce v centru města. Bezohledný řidič tehdy připravil o život pět studentů - Broňu (†21), Marka (†20), Natálii (†19), Sashu (†19) a Richarda (†20).

V pátek večer došlo v centru Bratislavy k další smrtelné nehodě. Ta se odehrála jen pár desítek metrů od místa říjnové tragédie na zastávce Zochova. Podle slovenského deníku Noviny.sk došlo ke srážce osobního auta s jednašedesátiletou chodkyní krátce po půl sedmé večer.

Žena si zřejmě chtěla zkrátit cestu a proběhnout z jedné strany ulice na druhou. Večer byl v daném úseku komunikace kvůli vyšetřování nehody omezen provoz.

Podle informací slovenského deníku viník tragické nehody z místa ujel. Policejní mluvčí Silvia Šimková pro Noviny.sk uvedla, že se ještě v pátek večer přišla na policii přihlásit k nehodě žena. „Není ale jasné, zda se jedná o řidičku, která byla účastnicí nehody. To, že za volantem neseděl řidič, ale řidička, sdělil i jeden ze svědků místa nehody,“ popsala mluvčí.

Slovenský deník Jeden deň Plus informoval o tom, že jeden ze svědků se sražené ženě ihned po nehodě snažil poskytnout první pomoc, avšak neúspěšně. Seniorka byla na místě mrtvá. Více informací o tragédii zatím policie nepřiblížila. 

Video  Záběry z nehody v Bratislavě 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání