Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drama v Pardubicích: Žena nechala u břehu boty a zmizela!

Autor: pma - 
3. října 2022
21:09

V noci z neděle na pondělí měli pardubičtí policisté a záchranáři velmi napilno. Půl hodiny po půlnoci hledali ženu, která měla spadnout do vody. Pátrání naštěstí skončilo šťastně. Ženu našla policejní hlídka na nedaleké lavičce.

Do pátrání po ženě z Pardubic se v noci z neděle na pondělí zapojili strážníci, policisté i záchranáři. Nejdříve na místo dorazili strážníci, kteří byli tou dobou shodou okolností blízko. Ti potvrdili, že se na místě ve slepém rameni Labe u Bajkalu žena opravdu nenachází. Na břehu našli jen její boty a na hladině plavala mikina zmizelé.

„Na místě události byli dva podnapilí svědci, kteří tvrdili, že si žena odskočila ke slepému rameni Labe u Bajkalu. Hasiči ve speciálních oblecích hledali ženu ve velmi kalné a bahnité vodě,“ popsala pro CNN Prima News mluvčí HZS Pardubického kraje Vendula Horáková.

Mezitím se začali připravovat i potápěči. „Ženu jsme hledali několik desítek minut, než se nám ozvali policisté, že ženu nalezla hlídka u lavičky,“ doplnila vývoj Horáková. Zmizelá byla tedy nalezena jen kousek od místa, kde byla viděna naposledy.  „Hlídka Policie České republiky našla ženu na lavičce v Lonkově ulici. Živou, mokrou a opilou,“ napsali strážníci na sociálních sítích.

Video  Víte, že většina lidí se topí úplně potichu?  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání