Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šok ve Stříbrné Skalici: Mladík s nožem brutálně znásilnil dívku! Oběť si vyhlédl ve vlaku

Aktualizováno -
21. září 2022
17:53
Autor: VaB - 
21. září 2022
16:03

Krátce po půlnoci v úterý na stanici ve středočeské Stříbrné Skalici z vlaku vystoupila mladá žena a 20letý muž. Mladík se vydal za dívkou, po chvíli ji zatáhl mimo cestu, kde ji znásilnil. Hrozil jí přitom velkým nožem. Kriminalistům se násilníka podařilo velmi rychle zadržet.

K činu došlo podle policie v noci z pondělí na úterý ve Stříbrné Skalici. Dvacetiletý muž si zřejmě ve vlaku vyhlédl mladou ženu, se kterou následně vystoupil na zastávce právě ve Stříbrné Skalici. Násilník využil situace, kdy se v okolí nikdo nenacházel, a ženu odtáhl z cesty.

Útočník dívce hrozil nožem a v keřích nedaleko nádraží ji podle informací Aktu.cz brutálně znásilnil. Benešovským kriminalistům se mladíka naštěstí podařilo dopadnout ani ne za 24 hodin od hrůzného činu. „V současné době je muž umístěn v policejní cele a probíhají standardní úkony trestního řízení,“ sdělila Blesku mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová. Mladá žena měla být navíc pořezána, po noži pátrají v okolí města policejní potápěči.

Pachatele vyšetřovatel obvinil ze zvlášť závažného zločinu znásilnění. „V případě prokázání viny a odsouzení hrozí obviněnému až 10letý trest odnětí svobody,“ dodala mluvčí. Podle agentury Aktu.cz jde o dosud netrestaného Čecha.

Video  Policisté dopadli pachatele znásilnění ve Stříbrné Skalici.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

Kozoroch ( 29. září 2022 18:53 )

***

Kozoroch ( 29. září 2022 18:52 )

Curaku

verka1 ( 22. září 2022 07:30 )

Jedině jezdit autem do práce. Horší to mají děti do školy 👎 nejlepší je mít v místě bydliště práci, školu, školku. Plno spojů zrušeno.

Radka Křížová ( 21. září 2022 20:44 )

U nás zrušili vlak , poslední jede v 18 27 a pak večer za tmy se musí jít pěšky z vedlejší vesnice,dvě minuty stačilo aby vlak jel až k nám !!! Rozhodl o tom BORECKÝ a jemu za večerní procházku po neosvětlené polní cestě moooc děkuji za sebe i ostatní. Hlavně ,že o víkendu vlak jezdí

verka1 ( 21. září 2022 17:14 )

Po půlnoci vlakem bych nejela.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání