Už v polovině června přívaly vody po průtrži mračen strhly na Valašsku zeď u penzionu, který patří do majetku legendárního českého rockera. Valící se voda tenkrát nadělala milionové škody.

„Bylo to peklo, hrůza, valila se na nás najednou Niagara!“ popisoval. Voda strhla zeď a zaplavila sklep, garáž a dvůr jejich penzionu Nivy v Bílých Karpatech. Škody byly vyčísleny na víc než milion korun.

No a pár týdnů nato mu přírodní živly předvedly znovu, co dokážou. Petr s manželkou Alicí (38) a dcerou Martou (46), která má chatu u tátova domu na Propasti poblíž Stříbrné Skalice, v pondělí pozorovali, jak se venku za bouřky žení všichni čerti. „A najednou prásk!“ popsal situaci Janda.

VIDEO: Nová kytara Petra Jandy za desetitisíce: Doma už jich má třicet!

Video
Video se připravuje ...

Nová kytara Petra Jandy za desetitisíce: Doma už jich má třicet! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Část obrovského kanadského buku, který na zahradě rostl devadesát let, se zhroutila na plot a na vedení elektřiny! „Naštěstí směrem ven, ne do zahrady,“ okomentoval to Petr.

Celá vesnice se ocitla rázem bez proudu. Přijeli přivolaní hasiči a pořezali spadlý kmen. „V noci dorazili elektrikáři a opravili to. Velké díky oběma složkám,“ vyjádřil vděk lídr skupiny Olympic.

VIDEO: Petr Janda se pochlubil spodním prádlem: Slipy mi vybírá manželka.

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda se pochlubil spodním prádlem: Slipy mi vybírá manželka. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií