Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Muž na Šumpersku si stěžoval na motorkáře: Ti ho nakonec napadli a rozbili mu mobil

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: jel - 
14. září 2022
11:26

Muž (46) si v úterý opakovaně na tísňové lince stěžoval na motorkáře na Šumpersku. Policie však nezjistila, že by někdo v oblasti ohrožoval bezpečnost silničního provozu. Stěžovateli zřejmě došla trpělivost a začal dotyčné fotit. To se ovšem nelíbilo motorkářům, kteří muže napadli.

Oznamovatel z Jeseníku uvedl na tísňové lince, že mezi Červenohorským sedlem a Kouty nad Desnou, což je část obce Loučná nad Desnou, se pohybují motorkáři, kteří mezi sebou závodí. Policisté se tedy na lokalitu zaměřili, nicméně podle mluvčí Marie Šafářové nenarazili na nikoho, kdo by porušoval pravidla silničního provozu a ohrožoval bezpečnost na silnicích.

Když hlídky odjely, šestačtyřicetiletý muž opět volal kriminalisty. Motorkáři se prý na místo vrátili a on si začal fotit jejich motorky na telefon.

Telefon mu rozbili

„To se ovšem motorkářům nelíbilo, a dva z nich ho verbálně i fyzicky napadli,“ popsala Šafářová incident. „Nejdříve mu vyhrožovali, že ho zbijí. Poté ho jeden povalil na zem. Druhý mu vytrhl z ruky telefon a praštil s ním o zem. Pak odjeli pryč směrem na Kouty nad Desnou,“ dodala.

Napadený neutrpěl žádné zranění a škoda na jeho mobilním telefonu je asi pět tisíc korun. Kriminalisté nyní případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Video  Šílený motorkář se rozplácl na dálnici D1 při útěku před policií  - Policie JMK
Video se připravuje ...

 

bre-burda ( 14. září 2022 14:04 )

Co mobil? Také mu mohli rozbít hubu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání