Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prostitutka (25) ukousla turistovi (55) kus ucha: Lalůček před ním spolkla!

Autor: rix - 
25. srpna 2022
22:05

Kuriózním a velmi nepříjemným zážitkem skončila návštěva Thajska pro jednoho pětapadesátiletého turistu. Zatímco v poklidu seděl v autobuse, vrhla se na něj opilá prostitutka Kannika Kamtonová (25). V nestřeženém okamžiku nešťastníkovi ukousla kus ucha. Lalůček pak před ním spolkla. Muž skončil v nemocnici a Thajka v klepetech. 

Vyděšení cestující vůbec netušili, jak na situaci reagovat. Kamtonová se se vší vervou zakousla muži do pravého ušního lalůčku. A co víc, mezitímco její oběť křičela bolestí, namol opilá prostitutka kus ucha spolkla. 

Poté se dala ihned na útěk. Daleko ale naštěstí nedoběhla, ihned si na ni došlápli policisté a bude mít co vysvětlovat. Předtím ale ještě musela na policejní stanici vystřízlivět. Byla totiž agresivní i na muže zákona, informoval deník Daily Star.

„Kopala nohama a bránila se zatčení,“ popsal její chování policista Saijai Kamchula. Trest „výtečnici“ nemine. „Určitě bude stíhána, máme pro to mnoho svědků,“ popsal detektiv. 

O samotného turistu se postarali lékaři v jedné z tamních nemocnic. Co vedlo Kamtonovou k bizarnímu útoku není stále jasné. Jak je ale zřejmé, největší roli v jejím chování hrála přemíra alkoholu. 

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

pajato73 ( 26. srpna 2022 12:12 )

fuj, ty cune

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání