Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladíci v BMW ukazovali na policisty zvednuté prostředníčky: Hrozí jim vězení!

Autor: jel - 
19. srpna 2022
12:16

Policisté z Jičínska chtěli začátkem srpna v obci Staré Místo zkontrolovat řidiče BMW. Úsek však nebyl vhodný pro zastaveni, a tak hlídka nějakou dobu jela za vozidlem. Mladíci v autě si však neodpustili drzosti a na kriminalisty z okna ukazovali vztyčené prostředníčky. Hrozí jim až dva roky vězení.

Policisté podle mluvčí Eliška Majerová chtěli vozidlo značky BMW zkontrolovat, protože v něm cestovali pro jičínské kriminalisty „známé firmy“. „Jelikož nebylo místo v uvedeném úseku pro zastavení a silniční kontrolu vhodné a bezpečné, jeli policisté za automobilem směrem na Jičíněves,“ uvedla mluvčí s tím, že až tam hlídka vůz zastavila pomocí světelné signalizace a nápisu STOP.

Policistům nadávali

Muži ve vozidle si byli vědomi, že za nimi jede policejní auto. Dvacetiletý řidič a jednadvacetiletý spolujezdec střídavě vystrkovali z okna ruce a na hlídku ukazovali vztyčené prostředníčky. Vhodně se nechovali ani při následné kontrole. 

„Během samotné silniční kontroly se následně dopouštěli hrubého chování, kdy opakovaně vulgárně policistům nadávali,“ doplnila Majerová. Mladíkům za přečin výtržnictví hrozí až dva roky vězení. 

Video  Mladíci ukazovali na policisty zvednuté prostředníčky: Hrozí jim dva roky vězení!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

baronessa ( 19. srpna 2022 12:23 )

A tatínek si to s těmi policisty určitě přijde vyřídit!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání