Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Smrtící požár v nočním klubu: Hořící lidé vybíhali ven v plamenech!

Aktualizováno -
5. srpna 2022
10:35
Autor: ČTK, shp - 
5. srpna 2022
05:32

Hrůza a děs. Všude kolem byl oheň, dým a davy lidí. Ti vybíhali z klubu v thajské provincii Čchonburí ven v plamenech a nepopsatelných bolestech. Tragédie si vyžádala minimálně 13 mrtvých a 35 zraněných. S odvoláním na místní policii o tom informovala agentura Reuters.

Video  Smrtící požár v thajském klubu: Hořící lidé vybíhali ven  - Twitter
Video se připravuje ...

Záběry na sociálních sítích jsou děsivé. Byl na nich totiž k vidění nejenom samotný požár, ale také Zděšení lidé, kteří vybíhají z klubu. V jejich tvářích byl patrný strach a zděšení. Někteří z tancechtivých lidí dokonce skončili v plamenech!

Ne všichni ale měli takové štěstí, že se dostali včas ven. Policejní náčelník Wuttipong Somjai řekl zpravodajskému webu CNN, že požár propukl během živého hudebního vystoupení. „Zranění popálených jsou střední až těžká,“ prohlásil.

Všechny dosud známé oběti jsou thajští občané, uvedla policie. Požár vypukl kolem 1:00 hodiny místního času (20:00 SELČ) v nočním klubu Mountain B v okrese Sattahip, jenž se nachází jihovýchodně od metropole Bangkoku. Více informací k neštěstí v současné chvíli není k dispozici.

Video  Šokující video z thajského klubu: Hořící lidé vybíhali ven!  - twitter, zf
Video se připravuje ...

Pozor, galerie obsahuje záběry ohořelých těl! Od 18 let!!!

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání