Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Žena si půjčila sdílený automobil: V kufru našla mrtvolu!

Mrtvola
Mrtvola  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: pma - 
25. července 2022
18:43

Nepříjemné překvapení čekalo na dvacetiletou Irku, která si před několika dny ve městečku Mullinavat na jihovýchodě země přes společnost GoCar propůjčila sdílený automobil. V autě ji okamžitě praštil do nosu nepříjemný zápach. Po chvíli vozidlo prozkoumala a v kufru našla mrtvolu!

Sdílené automobily jsou v poslední době čím dál oblíbenějším způsobem, jak se někam rychle a spolehlivě dopravit. Pro podobnou jízdu se rozhodla i dvacetiletá obyvatelka irského Mullinavatu. Ta si v polovině července přes společnost GoCar si vybrala vozidlo a vyrazila na cestu. Po chvíli si však uvědomila, že jí něco nesedí.

„Vyzvedla auto v jednom z depa GoCar. Čekala mne jen krátká jízda okolo deseti kilometrů,“ uvedlo pro The Mirror vyděšená nálezkyně. „Během jízdy jsme ucítila nepříjemný zápach, ale nevěděla jsem, co to je. Myslela jsem si, že za to může benzín,“ sdělila Irka.

Po chvíli se rozhodla zastavit a vozidlo zkontrolovat. Na to, co objevila v kufru, asi jen tak nezapomene. V zavazadlovém prostoru nalezla mrtvolu zhruba čtyřicetiletého muže, který byl už více než čtrnáct dní nezvěstný.

„Byla jsem úplně zkoprnělá a zavolala jsem ihned policii,“ přiznala dívka. Tamní policie se domnívá, že nalezený mrtvý muž byl posledním zákazníkem, který si ono vozidlo skrze aplikaci zapůjčil. „GoCar vyjadřuje hlubokou soustrast s blízkými zesnulého muže. V současnou chvíli pomáháme policii při vyšetřování této tragické události, ke které došlo před pár dny,“ vyjádřila se společnost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání