Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Alkoholová soutěž se fatálně zvrtla: Muž vypil na ex flašku likéru a zemřel!

Muž zemřel po vypití lahve tvrdého alkoholu na „ex“.
Muž zemřel po vypití lahve tvrdého alkoholu na „ex“.  (Autor: Facebook)
Autor: štt - 
13. července 2022
15:57

Neznámý muž z Jihoafrické republiky vypil celou lahev pětatřicetiprocentního alkoholu a poté zkolaboval. Soutěžilo se o to, kdo flašku Jägermeisteru vypije co nejrychleji. Odměnou bylo 200 randů, což odpovídá v přepočtu zhruba tři sta korunám.

Na záběrech zveřejněných na internetu lze vidět, jak přihlížející dav jásá a tleská, když muž s chutí hltá německý digestiv. Jeden ze svědků policii sdělil, že viděl, jak se šťastný výherce kymácí ze strany na stranu a cestou domů jej podpírá jeho kamarád.

Nejen slávou opilý vítěz však poté zkolaboval a zemřel. Nešťastná událost se odehrála ve vesnici Mashamba na severu Jihoafrické republiky, informoval Daily Mail.

Mluvčí policie uvedl, že již zahájili vyšetřování, a potvrdil, že v místním obchodě se odehrála soutěž v pití alkoholu. „Jeden ze soutěžících však okamžitě zkolaboval a musel být převezen na místní kliniku, kde byl prohlášen za mrtvého,“ ukončil.

Video  Muž zemřel po vypití lahve tvrdého alkoholu na „ex“.  - Facebook
Video se připravuje ...

pajato73 ( 15. července 2022 08:57 )

odmena 200 rupii, cena flasky 400 to je sazka

Citronel ( 13. července 2022 17:47 )

Na takový výkon se musí trénovat, to jsou léta dřiny a odříkání, takhle dopadne ten, kdo se tomu nevěnuje a podcení to. Třeba v Čechách přiběhne do Kauflandu savec, otevře lahev chlastu a než ho někdo začne obtěžovat, tak už jí má v sobě, ale to je profík, ví jak se k tomu postavit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání