Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lovec (†55) pro zábavu střílel lvy a žirafy: Našli ho zavražděného u cesty!

Autor: rc - 
5. července 2022
07:31

Jihoafrická policie vyšetřuje smrt lovce trofejí Riaana Naudeho (†55). Vášnivý lovec, který se na sociálních sítích chlubil exotickými úlovky, byl nalezen mrtvý vedle svého náklaďáku. Podle svědka zastavil zničehonic u silnice a následně u něj zastavilo auto, z něhož vystoupili dva muži. Jeden z nich měl muže zastřelit. Jeho vražda prý nese znaky chladnokrevné popravy.

Vyšetřovatelé našli tělo Riaana Naudeho asi čtyři kilometry od města Mokopane. Tělo známého lovce, pro něhož střelba divoké zvěře byla vášní, leželo vedle jeho náklaďáku. Uvnitř byly dvě lovecké pušky, oblečení, voda, whisky a pyžamo. „Ten muž ležel tváří vzhůru a na hlavě a na tváři měl krev,“ uvedl poručík Mamphaswa Seabi pro britský deník The Sun s tím, že se policistům podařilo vyslechnout svědka. Pastevec dobytka uvedl, že uslyšel výstřel a viděl bílý pick-up Nissan, který ujížděl směrem na město Marken.

Podle všeho lovec, který se na sociálních sítích chlubil úlovky, mezi nimiž byli lvi, žirafy a sloni, zastavil svůj vůz u silnice. Náhle k němu přijeli dva muži a jeden z nich ho zastřelil. Pak z místa ujeli. Jeho vražda podle kriminalistů nese znaky popravy. Naude žil údajně ve městě Phalaborwa, kde řídil společnost, která zařizovala lovecké výpravy pro turisty.

Video  Lovkyně Beka Garrisová (31) na rybách  - Instagram
Video se připravuje ...

horaIysa ( 7. července 2022 15:31 )

Smutný je pohled na nebohého lva, předpokládám, že tak jsi to myslel.

horaIysa ( 7. července 2022 15:30 )

Schvaluji tuto vraždu, protože ten člověk si ze zabíjení zvěře udělal byznys. Tady nešlo o žádnou řízenou regulaci populace, ale o nechutný obchod. Teď si prostě pro zábavu a možná i za prachy vystřelil někdo jiný. Dostalo se mu stejné medicíny, kterou ordinoval.

abelfarao ( 7. července 2022 13:13 )

Hnusák. Doufám, že shnije v pekle. Lvu ani žirafě by se tělo na tělo nepostavil. Bez střelné zbraně by to byl jen pitomý debílek.

sekebo ( 6. července 2022 07:26 )

Jeden střílel pro "zábavu" lvy a žirafy a druhý, co ho ještě nenašli, zase ***.

XLADI ( 5. července 2022 17:40 )

Kdyby lovil aby přežil a nechlubil se tím bylo by mi ho i líto.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání