Ochránkyně přírody a lovkyně v jedné osobě Michaela Fialová z Litoměřic začala s lovem, už když jí bylo 13 let.  V roce 2013 se z Česka přestěhovala do Jihoafrické republiky, kde začala s lovem komerčním a doprovázením turistů. 

„Začala jsem lovit, když mi bylo třináct let, když jsem poprvé vyrazila s rodinou a lovili jsme jelena, přičemž jsem pocítila vzrušení jako nikdy a od té doby jsem bez lovu nemohla žít. Postupem času jsem se začala zajímat o ochranu zvířat lovem a studovala jsem to na univerzitě, protože s přibývajícím věkem to byla moje vysněná kariéra,“ prozradila pro britský deník Daily Mail Michaela.

Většina lidí věří, že lov vychází z jakési nenávisti a bezohlednosti vůči zvířatům. To ale podle Fialové není pravda. Typický lov zahrnuje i studování a sledování zvířat, dokud se nenajde nějaký slabý nebo nemocný kus, který je následně uloven.

Fialová navíc dlouho hledala způsob, jak financovat projekty na ochranu přírody. Pak našla jeden netradiční: OnlyFans. Ukazovat své tělo za peníze jí nebylo cizí, v minulosti už totiž pózovala pro časopisy pro pány. Rozhodla se proto jít do toho a dnes si vydělává bezmála 3 tisíce liber (tedy skoro 90 tisíc českých korun) za týden.

"Nyní plánuji pokračovat v nahrávání co největšího množství obsahu, abych mohla financovat veterinární péči o zvířata v nouzi, a proto jsem začala svou cestu – pomáhat a chránit zvířata. Co se týče lovu, měla jsem několik zraňujících komentářů, jako jsi vrah a jsi tak sobecká, nenávidím tě, které byly namířeny přímo na mě, ale postupem času jsem si uvědomila, že tito lidé nevědí nic o tom, co dělám," uvedla pro britský deník Metro Michaela.

VIDEO: Sexy lovkyně Michaela: Pro zábavu nestřílím! A přestat nehodlám! 

Video
Video se připravuje ...

Sexy lovkyně Michaela: Pro zábavu nestřílím! A přestat nehodlám! Blesk TV, Zuzana Brzáková

Fotogalerie
49 fotografií