Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mladíci v Mostě hazardovali se životy a jeli na oji tramvaje: Jeden (15) z nich prozradil důvod

Autor: jel - 
30. června 2022
20:52

Nebezpečnou zábavu, která je mohla připravit o život, si vybrali dva mladíci v Mostě. Nasedli na oj tramvaje a jeli tak až do další zastávky. Jejich počínání natočil náhodný svědek. Jedním z hazardérů byl teprve patnáctiletý chlapec. Ten později přiznal, že svého jednání lituje, a jeho rodiče uvedli, že si to doma pěkně odskákal.

Záběry od svědka se podařilo získat CNN Prima News, která následně také jednoho z mladíků vypátrala přímo u něj doma. „Blbnul a nechal se navést, já myslela, že dostanu infarkt, když jsem to zjistila,“ řekla televizi matka chlapce. Dodala, že s manželem syna přísně potrestali a chtějí, aby šel na brigádu a neměl takové hloupé nápady.

Samotný mladý hazardér přiznal, že měl po cestě strach a že svého činu lituje. „Viděl jsem to na internetu, tak jsem to chtěl vyzkoušet,“ uvedl s tím, že takto nebezpečně jeli pouze jednu stanici.

Případem se ovšem zabývá také policie. Jak uvedl mluvčí mostecké policie Václav Krieger, šetří ji kvůli podezření z přestupku zákona o drahách. Mladíkům hrozí až desetitisícová pokuta.

Video  Neznámý vandal prokopl v Brně dveře tramvaje: Hledá ho policie  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání