Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílený kanibal Mendoza (73) má na kontě nejméně 30 obětí! Ve sklepě schovával tisíce kostí!

Autor: rix - 
2. července 2022
13:57

Šílený Mexičan Andres Filomeno Mendoza má na svědomí nejméně třicet lidských životů. Jména svých obětí si zapisoval do deníčků a jedl části jejich těl. V jeho domě nalezli policisté naprostou spoušť. Ve sklepě leželo dohromady 4 600 lidských kostí!

Policisté přitom zadrželi Mendozu už před rokem. Tehdy ho vinili ze zmizení jedné ženy. Když pak vstoupili k němu domu, přišli na strašlivou věc. Mexičan zmrzačil a zabil desítky dalších nevinných obětí. Vrah se poté přiznal k tomu, že od roku 1990 zabil třicet žen, přičemž všechna jména si pečlivě zapisoval do svého deníčku. Podle svých slov části některých jejich těl snědl. 

Případ ale jako by snad nikdy neměl mít konec. Kriminalisté v suterénu jeho domu nalézají stále nové pozůstatky lidských těl. Za poslední čtyři měsíce to bylo dalších tři sta kostí, dohromady již 4 600.. „Našli jsme suterén, ve kterém se nacházela hromada lidských ostatků,“ informovala prokurátorka Dilcya Garciaová ke strašnému objevu. 

Místní média uvedla, že Mendoza se setkal s mnoha svými oběťmi v nočních klubech. Poté je přinutil jít k sobě domů, načež je bodl do srdce. Pak je šílený Mexičan rozřezal a pohřbil ve sklepě. Na úřady teď čeká těžká práce. Všechny kosti musí přiřadit k obětem a podle toho je identifikovat. Zatímco pokračuje vyšetřování, Mendoza už sedí v base, ze které do smrti nevyleze, informoval deník Daily Star.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání