Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena zabila křečka dcery a snědla ho! To vše za dávku drog

Autor: štt - 
25. června 2022
14:45

Britská policie zatkla ženu podezřelou z týrání zvířat. Údajně měla zabít a poté spolknout bezmocného hlodavce. Záběry opovrženíhodného činu se rychle šíří na sociálních sítích.

Na snímku lze pozorovat, jak žena zvířeti zakroutí krkem a poté jej pozře. V ruce má připravenou vodu, aby sousto mohla rychle zapít. Za nechutný čin měla žena dostat dávku cracku. Zvíře údajně patřilo její malé dceři, napsal server Daily Star.

„23. června jsme zatkli devětatřicetiletou ženu pro podezření z týrání zvířat,“ uvedl mluvčí lincolnshirské policie, která podmět obdržela od organizace RSPCA zabývající se dodržováním práv zvířat. Policie dále obdržela spoustu telefonátů od lidí, kteří úřady upozornili na pobuřující video.

Mluvčí RSPCA dále vyzval každého, kdo video uvidí, aby jej na příslušné platformě nahlásil. „Prosím, nesdílejte ho ani ho nekomentujte, protože tím zvyšujete pravděpodobnost, že ho uvidí další lidé,“ dodal.

new era ( 25. června 2022 16:41 )

V Anglii jsem 8 let zila a mohu potvrdit, ze co se zvirat a deti tyce, policie je rychla, dusledna a prisna 👍 skoda, ze na muslimskou pakaz maji jiny metr 🤦

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání