Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jiří (†34) miloval vysokou rychlost a silná auta: V Jičíně narazil do stromu! Na tachometru bylo 260 km/h?!

Autor: VaB - 
24. června 2022
16:03

Táta a milující manžel, ale také milovník rychlých aut, tuningu a vysoké rychlosti. Ta se Jiřímu „Chorche“ P. (†34) stala ve středu osudnou. Zřejmě ho opět sváděl adrenalin v jeho vozu Audi R8, s nímž v levotočivé zatáčce předjížděl jiné auto, které smetl. Potom v nesmírné rychlosti se svým sporťákem vyletěl ze silnice a napálil to přímo do stromu. Auto skončilo jako vrak. Jiří dle všeho pokoušel štěstí už dlouhé roky, nebál se například za plného provozu předvádět smyky na kruhovém objezdu.

Tragická nehoda se stala ve středu kolem osmé hodiny ranní v obci Jičín na Královéhradecku. Řidič žlutého sporťáku Audi R8 měl podle policie předjíždět jiné vozidlo, patrně ve vysoké rychlosti ale auto vedle sebe srazil a odhodil. Audina skončila doslova omotaná okolo stromu, zbytky aut pak v poli a příkopu. Ukazuje to i video zveřejněné na facebooku.

Ze sportovního auta toho moc nezbylo. Podle fotografií na sociálních sítích jde o hromadu rozbitých dílů. Auto by z toho už člověk těžko poznal, podobně dopadlo i auto nevinného řidiče. 34letý řidič závoďáku nehodu nepřežil. Podle zjištění Blesku jde o tamního příznivce tuningu a nadšence do rychlých aut Jiřího P., který si na sociálních sítích říkal „Chorche“.

„Doufám, že to je jen kec a že Chorche je v pořádku,“ píše jeden z fanoušků na sociálních sítích. Lež to ale nebyla. „Dávej na nás svrchu pozor, Chorche…“ dodal později.

Milovník vysoké rychlosti

Jiří alias Chorche se věnoval úpravám aut, zejména těch sportovních a rychlejších. Z klasického auta většinou udělal rychle jedoucí bestii, stejně tak tomu bylo i u Audi R8 nebo jeho předešlého auta Seat Leon. U něj měl dokonce

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání