Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka na Orlickoústecku surově zbila jinou ženu! Pro mladíka letěl vrtulník

(ilustrační foto)
(ilustrační foto)  (Autor: Blesk:Vaclav Burian)
Autor: rc - 
9. června 2022
20:12

Zábava v nočním klubu v Letohradu na Orlickoústecku skončila podle informací TN.cz brutální potyčkou. Devětadvacetiletý muž utrpěl vážné zranění hlavy a do nemocnice ho musel transportovat vrtulník. Ten samý večer tam měli napadnout i mladou dívku!

Incident se měl odehrát v tamním nočním klubu Kongo. Podle informací TN.cz vše začalo uvnitř klubu, kde mladá dívka údajně upozornila jinou ženu, aby jí nešlapala na nohu. „Dívka ji hned udeřila a přidali se i chlapci, ovšem tím to neskončilo, počkali si na ni venku,“ popsala incident pro výše zmíněný server kamarádka napadené dívky a zároveň mu poskytla i video, které brutální napadení zachycuje. 

V nočním klubu navíc k ránu došlo k dalšímu napadení devětadvacetiletého muže, jenž utrpěl vážná zranění hlavy. Na místě zasahoval záchranářský vrtulník a muž byl transportován do nemocnice v Hradci Králové. Napadením muže se zabývá policie. „Zahájili jsme úkony trestního řízení ve věcí ublížení na zdraví a výtržnictví, ke kterým mělo dojít před jedním nočním klubem v Letohradu dne 5. června 2022,“ uvedla pro TN.cz policejní mluvčí Andrea Muzikantová. Napadením dívky se policisté nezabývají, neboť jej nikdo neoznámil.

VIDEO: Podstatné úkony první pomoci

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání