Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie na Slovensku: Muž zastřelil družku (†50) a pak sebe (†60)! Příbuzným nechal dopis na rozloučenou

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: štt - 
6. června 2022
15:52

Během prvního červnového víkendu v Malackách, nacházejících se na západě Slovenska, zemřel šedesátiletý muž a o deset let mladší žena. Policie se domnívá, že mohlo jít o vraždu a sebevraždu.

Miroslav se svůj život rozhodl ukončit na dvoře místní autodopravy, kde jej v neděli ráno našli jeho příbuzní. U sebe měl pistoli. V kanceláři na stole nalezli i jeho dopis na rozloučenou, informovaly Noviny.sk. V něm se zmiňoval i o své družce Andree, kterou ještě toho dne našli bez známek života v rodinném domě, kde pracovala jako účetní. Ani jednomu z nich bohužel lékaři již nedokázali pomoci.

Policie se domnívá, že žena byla zastřelena v sobotu v noci. Motivem mohla být žárlivost. „Podle dosud zjištěných informací neznámý pachatel na ženu vystřelil a způsobil jí vážná zranění, jejichž následkům podlehla,“ uvedla mluvčí Krajského ředitelství policie v Bratislavě Jana Šimunková. Krajská policie již zahájila trestní stíhání ve věci zvlášť závažného zločinu vraždy.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání