Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tereza H. (25) už je doma? Útočiště prý našla u maminky!

Autor: rix, ČTK - 
26. dubna 2022
20:14

Tereza H. údajně konečně dorazila domů. Dívka, která měla do České republiky přiletět v noci z neděle na pondělí, má podle obyvatel města bydlet u své matky a užívat si tak prvních dnů ve vlasti po strastiplných čtyřech letech ve špinavé base.

Informaci měla potvrdit serveru CNN Prima News jedna z místních obyvatelek. „Neznala jsem ji, ale je doma. Hodně štěstí v nelehké situaci,“ vzkázala mladé ženě. Ačkoli podle zdroje Blesku na letišti Terezu vyzvedl její otec, dívka si prý užívá domova u své maminky. Terezin táta už totiž ve městě nežije.

Jak se zdá, pohledná blondýnka se po návratu do vlasti bude snažit své soukromí střežit a od médií se bude držet stranou. „Ptali jsme se lidí, zdali ji viděli. Zatím ji ale napřímo nikdo neviděl,“ uvedla reportérka Primy.

Tereze konečně skončilo martyrium, které prožívala v muslimské zemi od chvíle, kdy ji pákistánští celníci zadrželi v lednu 2018 na mezinárodním letišti v Láhauru s téměř devíti kilogramy heroinu. V březnu 2019 byla Češka odsouzena k trestu odnětí svobody v délce osmi let a osmi měsíců a k pokutě.

Loni v dubnu se proti verdiktu odvolala. Rozsudek byl podle ní v rozporu s fakty a nebyl podložen žádnými konkrétními důkazy. Soud jí loni v listopadu dal za pravdu. Zadržovaná Češka tvrdila, že do Pákistánu přijela jako modelka a někdo jí heroin do kufru podstrčil.

hradecanka ( 27. dubna 2022 16:18 )

Ježíši Lájoši, máš dovoleno od Orbána strkat nos do českejch záležitostí ?

fridos ( 27. dubna 2022 12:26 )

A mimochodem....nemá vzdělání, nemá Nic tak co chce dělat rádoby princezna? Dal využívat rodiče?????

fridos ( 27. dubna 2022 12:23 )

Jsem máma ale těch facek by nespocitala! Nehledě na to, kolik to rodiče chudáky stalo!

joldh ( 27. dubna 2022 07:35 )

Co si zasloužila to právě není. Ale výsměch spravedlnosti. Trochu mě utěšuje, když se na tuto "pohlednou blondýnku" podívám. A hlavně, ve třiceti bude odporná almara.

brind ( 27. dubna 2022 02:22 )

To bylo pro nekoho jineho! Vas je ok. Pardon

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání