Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič se u Slaného řítil víc než dvoustovkou: Shořelo mu auto, policistům zřejmě utekl

Autor: VaB - 
20. dubna 2022
15:20

Středočeským policistům v noci z úterý na středu na Kladensku a Mělnicku ujížděla octavia, její rychlost místy dosahovala až 220 kilometrů v hodině! Když pak zajela do lesa, auto po chvíli začalo hořet. Dva ze tří členů posádky vypátral policejní vrtulník, údajný šofér je ovšem stále na útěku.

Jako smyslu zbavený se choval řidič osobního auta, které chtěli zastavit policisté ze Slaného. Šofér místo brzdy šlápl na plyn a začal jim ujíždět. Ze Slaného vyjel směrem na Novou Ves, kde jeho rychlost dosahovala až 220 kilometrů v hodině!

„Před obcí Uhy ale řidič sjel do pole a pokračoval dál. Na lesní cestě pak najel do díry, z auta se nejdřív začalo kouřit a následně došlo i k požáru,“ uvedla pro Blesk policejní mluvčí Michaela Richterová s tím, že auto kompletně shořelo.

Tři pasažéři auta se dali na útěk, prý se báli výbuchu. Tou dobou ale v okolí pátralo několik hlídek, na pomoc vzlétl i policejní vrtulník. „Posádce letecké služby se podařilo vypátrat dvě osoby (36 a 46). Třetí, údajný řidič, je stále na útěku,“ dodala mluvčí. Zadržená dvojice řekla, že řidič je jejich kamarád. Nevědí prý ale, jak se jmenuje.

Ohořelé auto policisté našli nedaleko centrálního skladu ropy Mero u Nelahozevsi. Na místě zasahovali i hasiči.

priserak77 ( 20. dubna 2022 21:16 )

To sice má, ale také je možné, že ho ukradli. Asi neujížděli jenom tak.

horaIysa ( 20. dubna 2022 16:32 )

Tak předpokládám, že VIN a RZ zcela neshořel a auto má svého majitele, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání