Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Útočník brutálně napadl muže v České Lípě: Zkopal ho a okradl!

Ilustrační foto
 (Autor: profimedia.cz)
Autor: pma - 
25. března 2022
18:09

Když se 47letý muž procházel v minulém týdnu centrem České Lípy, netušil, že se z klidné procházky stane boj o holý život. Útočník po něm chtěl padesát korun, které mu muž prý dluží. Když překvapený kolemjdoucí agresorovi nic nedal, útočník přitvrdil a tvrdě muže napadl a okrad. V současnosti je ve vazbě.

Kvůli pár drobným došlo v minulém týdnu v centru České Lípy k brutálnímu napadení 47letého muže. Ten si po osmé hodině večerní vykračoval Hrnčířskou ulicí, když se na něj obořil 25letý muž, který ho dosti důrazným způsobem žádal, aby mi mu neznámý muž vrátil 50 korun, které mu prý dluží. Zmatený muž ale útočníka nikdy předtím neviděl a žádné peníze mu nedal.

Agresor muže napadl pěstmi

Agresor se ale nehodlal jen tak vzdát. Zařval na muže, že počítá do tří a chce, aby mu dal rovnou stovku, nebo bude zle. A skutečně bylo, protože muž útočníka ani tentokráte neuposlechl. Agresor tak muže surově napadl a chtěl z něj svou kořist doslova vymlátit. Napadený se pokoušel bránit, ale pod náborem brutálních pěstí, které přistávaly do jeho obličeje, povolil.

„Útočník ho opakovaně kopal do boku ve snaze dosáhnout svého.  Napadeného nakonec zachránil až řidič městské hromadné dopravy, který s autobusem číslo 203 přijel v Hrnčířské ulici na autobusovou zastávku a incident viděl,“ sdělila ve zprávě tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje Ivana Baláková. Napadenému muži byla ihned zavolána záchranná služba, která na místě byla do pár minut společně i s policií, která pachatele zadržela.

Muž bude vazebně stíhán

Pětadvacetiletý agresor byl vzat do vazby. Policie se domnívá, že by svůj pokus brutálně vymámit z někoho „dluh“ brzy zopakoval. „Poté, co ho vyšetřovatel obvinil ze zločinu loupeže, podal státnímu zástupci podnět k jeho vazebnímu stíhání. S důvodem vazby, že by pachatel na svobodě pokračoval v trestné činnosti, se následně ztotožnil nejen státní zástupce, ale i soudce, který ho svým rozhodnutím poslal za mříže vazební věznice,“ dodala k případu mluvčí.

silen ( 25. března 2022 19:18 )

...no... a už tu měla být jeho fotka, jméno, národnost..., aby občané Č. Lípy věděli, co tam mají za hajzla...! Nebo, to se snad nesmí, lidi varovat před nebezpečím ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání