Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Brutální vražda v Českých Budějovicích: Muž ve squatu ubil a ušlapal ženu!

Autor: VaB - 
11. března 2022
13:45

Krajští kriminalisté policie Jihočeského kraje vyšetřují brutální vraždu. K té došlo v Českých Budějovicích v noci z úterý na středu. Muž brutálním způsobem ubil k smrti ženu (46) z místního squatu. Už je obviněn z vraždy, policisté ho chytli chvíli po činu.

Vše se stalo v noci z úterý na středu v ruině drážního domku, který podle policistů funguje v Českých Budějovicích jako squat. Zadržený muž v ruině napadl 46letou ženu, té zasadil mnoho ran pěstí, na zemi do ní kopal nebo po ní šlapal.

Poté ji z domku vytáhl ven na ulici, kde pokračoval ve svém brutálním napadání. Žena utrpěla zlomeniny žeber, krvácení do mozkových blán, mnohočetné zhmožděniny a krevní výrony, odhalila soudní pitva.

„Jihočeští kriminalisté vyšetřují od středečního rána zvlášť závažný zločin vraždy. V souvislosti s tímto zločinem zadrželi bezprostředně po činu třiatřicetiletého muže. Zadrženého následně včera z tohoto skutku obvinili a podali podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby,“ popsal policista Jiří Matzner.

Obviněnému za zvlášť závažný zločin vraždy hrozí trest odnětí svobody od deseti do osmnácti let.

bobou ( 11. března 2022 14:20 )

byl trest smrti zrušen.

bobou ( 11. března 2022 14:19 )

Není nehodou nouzový stav? Dal by jsem mu doživotí, ale pěkně si lázeňský pobyt za mřížemi odpracovat. Takové "individum" si nic jiného nezaslouží!!! Když už díky "pravdě a lásce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání