Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Žena zemřela po srážce s traktorem: Policisté hledají svědky tragické nehody

Tragédie na Kroměřížsku: Řidička zemřela po srážce s traktorem
Tragédie na Kroměřížsku: Řidička zemřela po srážce s traktorem  (Autor: HZS Zlínského kraje)
Autor: ČTK, VaB - 
3. března 2022
11:34

Dopravní policisté z Kroměřížska hledají důležité svědky úterní tragické nehody. Při srážce auta s traktorem zemřela řidička osobáku. Svědci mohou policistům pomoci objasnit tragickou havárii. 

Policisté hledají svědky smrtelné nehody na Kroměřížsku, která se stala v úterý večer na silnici mezi kroměřížskými místními částmi Kotojedy a Trávník. Řidička osobního auta tam nepřežila srážku s traktorem. Příčinami a okolnostmi nehody se nadále zabývá policie.

„Žádáme řidiče, kteří jeli za traktorem nebo osobním automobilem a nehodu viděli, aby se dostavili na policejní služebnu nebo telefonicky kontaktovali policisty na čísle 974 675 468 či lince tísňového volání 158. Případně jestli někdo může poskytnout záznam z palubní kamery, který by přispěl k vyšetřování dopravní nehody, aby taktéž kontaktoval policisty na uvedených číslech,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Balášová.

Nehoda se stala krátce před 19:00. Řidička automobilu podle policie vjela do protisměru, kde čelně narazila do traktoru. Osobní auto skončilo po srážce mimo silnici. Žena utrpěla poranění, kterým na místě podlehla. Řidič traktoru zůstal nezraněn. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla silnice několik hodin uzavřena.

Podle dostupných údajů je řidička třetí obětí letošních dopravních nehod ve Zlínském kraji. Loni zemřelo na silnicích v kraji při nehodách 26 lidí, o rok dříve si vyžádaly 23 lidských obětí.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání