Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kamarád Epsteinovi dal k narozeninám 3 holčičky (12): Teď spáchal sebevraždu ve vězení

Autor: jel, ČTK - 
21. února 2022
05:20

Někdejší spolupracovník Jeffreyho Epsteina, modelingový agent Jean-Luc Brunel, zřejmě spáchal sebevraždu ve francouzském vězení. Šestasedmdesátiletý muž čelil stejně jako v minulosti Epstein obžalobě ze znásilnění a dalších sexuálních zločinů. Jedna z údajných obětí uvedla, že Brunel měl prý darovat svému kamarádovi k narozeninám tři teprve dvanáctileté dívenky, aby je finančník mohl znásilnit.

Brunela měli v pátek najít dozorci v cele oběšeného. Úřady zatím nepotvrdily, že se jednalo o sebevraždu a smrt nyní vyšetřují. Právníci modelingového agenta však uvedli, že jeho čin nebyl motivován pocitem viny, ale pocitem nespravedlnosti. Brunel celou dobu tvrdil, že je nevinný.

Virginia Giuffreová (38), která uvedla, že byla Epsteinovou sexuální otrokyní už od patnácti let a že Maxwellová jí nařídila, aby měla sex i s Brunelem, přišla s naprosto šokujícím prohlášením o mrtvém modelingovém agentovi.

Podle Virginie měl Brunel v roce 2015 přivést z Francie tři dvanáctileté sestry, které svému někdejšímu kamarádovi daroval k narozeninám. Následující den byly holčičky opět odvezeny domů. 

Chlubil se, že jim je jen 12 let!

„Nejhorší, co jsem ho (Epsteina, pozn. red.), kdy slyšela říct bylo, že ty roztomilé dvanáctileté holčičky, které s ním přiletěly na jeho narozeniny, jsou nečekaný dárek od jednoho jeho kamaráda a jsou z Francie,“ sdělila podle The Sun Giuffreová s tím, že dívenky osobně viděla a setkala se s nimi. Epstein se prý pak měl chlubit tím, že jim je pouhých 12 let a že jsou hrozně chudé a jejich rodiče potřebovali peníze.

Virginie také uvedla, že se prý finančník chlubil tím, že od Brunela, kterému v roce 2004 daroval miliony na založení agentury, měl tisíce dívek. Podle vyšetřovatelů mu totiž modelingový agent posílal dívky z Francie, přičemž jim sliboval kontrakty v modelingu na druhé straně Atlantiku. Epstein ale některé z nich zneužil. Ze stejného trestného činu se měl zodpovídat i Brunel.

Jeffrey Epstein spáchal sebevraždu v newyorské vazební věznici v roce 2019. Tam čekal na soudní proces, čelil obvinění ze zneužití desítek dívek mezi lety 2002-2005.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Milla ( 10. listopadu 2022 01:07 )

Copak hulíte,člověče?

Duke33 ( 30. května 2022 10:33 )

On je z té Francie přivedl nebo přivezl? (přivést x přivézt).

oliiiii3 ( 21. února 2022 12:17 )

Měl se pověsit za ten starý ohavný pytel

Lapazul ( 21. února 2022 08:06 )

Židovské bestie, u nás takového máme rovněž, jmenuje se Novotný, rovněž židem odporným, Bartošovou zabil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání