Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na Kutnohorsku přejela dodávka muže (†30): Ležel na silnici!

Na Kutnohorsku přejela dodávka muže ležícího na silnici, zraněním podlehl.
Na Kutnohorsku přejela dodávka muže ležícího na silnici, zraněním podlehl.  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
15. února 2022
21:18

Tragická nehoda se stala v noci z pondělí na úterý v Červených Janovicích na Kutnohorsku. Muže (†30) ležícího na silnici přejel řidič dodávky Citroën Jumper, který nestihl na postavu na vozovce zareagovat. Muž na místě svým zraněním podlehl.

V Červených Janovicích na Kutnohorsku přejela v noci na dnešek dodávka Citroën Jumper třicetiletého muže, který údajně ležel na silnici. „Řidič dodávky policistům uvedl, že muž již na silnici ležel a on pravděpodobně nestihl včas zareagovat a přejel ho. Třicetiletý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ sdělil na webu policejní mluvčí Pavel Truxa.

Příčinu úmrtí určí až nařízená pitva

Aby policie případ objasnila, byla nařízena soudní pitva, která má určit příčiny úmrtí muže a prokáže, zda muž nebyl například pod vlivem alkoholu nebo drog, nebo zda nesehrála roli zdravotní indispozice, kvůli které mohl na silnici upadnout. 

„Kriminalisté z Kutné Hory nyní zjišťují veškeré okolnosti celé tragické události. Proti padesátiletému řidiči zahájili policisté úkony trestního řízení pro zločin usmrcení z nedbalosti, za což muži hrozí 1 rok nebo až 6 let trestu odnětí svobody,“ dodal mluvčí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání