Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Místo rauše psychóza: Zfetovaný mladík si ustřihl penis!

Muž z Thajska si ustřihl vlastní penis. (ilustrace)
Muž z Thajska si ustřihl vlastní penis. (ilustrace)  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: rix - 
4. února 2022
23:58

Třiadvacetiletý muž z Thajska si dal dva bongy plná konopí, načež se mu ztopořil penis. Místo vzrušení ale zvrhlík prodělal těžkou psychózu, při které si svůj úd ustřihl nůžkami! Doktoři už mu nedovedli pomoci a muž o svou chloubu nadobro přišel.

Jak uvedl deník Metro, když si náruživý muž dal pořádnou dávku marihuany, cítil ve svém penisu ostrou bolest. To ho v psychóze dovedlo až k zoufalému činu. Kdo ví proč se rozhodl, že utrpení přemůže tím, že si kousek penisu odstřihne. Došlo ale k tragédii. Muž si svou chloubu ustřihl celou. 

S velkým krvácením musel muž zmítaný bludy urychleně putovat do nemocnice. Doktoři neměli pro zvrhlíka žádné dobré zprávy. Oznámili mu, že penis je natolik poškozený, že nepůjde přišít zpátky. „Po přijetí a vysazení konopí jeho bludy a halucinace ustoupily,“ uvedli lékaři. Jak vysvětlil lékař Natananan Jengsuebsant z oddělení urgentní medicíny, takováto psychóza po požití konopí je vzácným jevem, objevit se ale může. 

„Psychóza vyvolaná konopím je nepříznivým účinkem, který může vést ke zhoršenému úsudku a neočekávanému sebepoškozování,“ sdělil doktor se svým týmem.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání