Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Smutné Vánoce mladé rodiny v Olomouci: Zloděj ukradl dětem všechny dárky!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Městská policie Brno)
Autor: rc - 
27. prosince 2021
13:51

Vánoce bez dárků měla rodina z Olomouce. Mladí rodiče schovali dárky před dětmi do sklepní kóje. Jenže tam se vloupal zloděj a ukradl je! Případem se již zabývá policie. Zkažené svátky ale už dětem nic nespraví.

Panenky, autíčka, autodráhy a plyšák. Mladí rodiče z Olomouce chtěli udělat svým dětem šťastné a bohaté Vánoce, a tak jim koupili dárky za pět tisíc korun. Pod stromečkem na ně mělo čekat velké překvapení, ovšem místo toho tam zůstalo prázdno.

Rodiče totiž schovali dárky do sklepní kóje, kam se vloupal zloděj. „Na Štědrý den se obrátil na olomoucké policisty 24letý muž s tím, že se mu někdo vloupal do jeho sklepní kóje v bytovém domě na ulici Brněnské,“ uvedla tisková mluvčí Marie Šafářová a doplnila, že policie se začala případem ihned zabývat.

„Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a trestného činu porušování domovní svobody, za které lze dle trestního zákoníku uložit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ dodala.

VIDEO: V Nuslích a na Žižkově došlo 24. 12. 2021 v pozdních nočních hodinách k dopravním nehodám. Na vině byl alkohol. 

Video  V Nuslích a na Žižkově došlo 24. 12. 2021 v pozdních nočních hodinách k dopravním nehodám. Na vině byl alkohol.  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání