Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tragická nehoda na Šumpersku: Řidič zemřel, dvě děti se zranily

Aktualizováno -
19. prosince 2021
19:54
Autor: rc - 
19. prosince 2021
16:44

Záchranné složky v neděli odpoledne zasahovaly u nehody u obcí Lišnice  a Vyšehorky. Čelní srážka dvou aut skončila tragicky. Ve stoupání silnice I/35 u Mohelnice na Šumpersku zemřel řidič a další čtyři osoby včetně dvou dětí se zranily. Silnice je v místě nehody uzavřena, policisté dopravu odklání na objízdnou trasu. 

O adventní neděli 19. prosince došlo k tragické nehodě na Šumpersku. Nehoda se stala v tzv. mohelnickém kopci „v úrovni katastru obcí Lišnice – Vyšehorky vyžadující vyproštění. Jednotky poté asistovaly zdravotníkům, provedli nutná bezpečnostní opatření a likvidaci úniku provozních kapalin,“ uvedli na twitteru hasiči.

Zranily se děti

"Došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel a úmrtí jednoho z řidičů. Druhý řidič byl převezen do Fakultní nemocnice Olomouc," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Do nemocnice byla převezena i žena a dvě děti, což byli spolujezdci v jednom z havarovaných vozidel. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Policisté na místě odklání dopravu ve směru od Moravské Třebové přes obce Linhartice, Konice a po silnici číslo 373 do Litovle. "Od Mohelnice se provádí odklon přes Mírov," uvedla Zajícová.

VIDEO: U Zalužan na Příbramsku zemřeli při nehodě dva lidé, třetí je vážně zraněný

Video  U Zalužan na Příbramsku zemřeli při nehodě dva lidé, třetí je vážně zraněný  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání