Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Holčička (2) vyhodila z jedoucího auta peníze: Způsobila hromadnou nehodu!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
22. prosince 2021
05:51

Hromadnou nehodu způsobila v Německu dvouletá holčička, která vyhodila z okna jedoucího auta igelitovou tašku svého otce plnou bankovek. 

Vskutku kuriózní případ nehody popsala agentura DPA s odvoláním na policii. Dítě si v neděli hrálo s balíkem peněz na zadní sedačce auta. Když je vyhodilo z okna, otec, který vůz řídil, okamžitě zastavil a jal se bankovky poletující po silnici u bavorské obce Emmering sbírat.

Řidič protijedoucího vozidla musel kvůli muži prudce zpomalit. Následující vůz už ale zastavit nedokázal a do auta před sebou narazil. Následovaly další kolize, při nichž se vystřeleným airbagem lehce zranila jedna žena. Celková škoda na majetku činí asi 15.000 eur (378.000 korun). Podle policie se otci podařilo většinu bankovek shromáždit.

 

Jana JJ ( 22. prosince 2021 16:58 )

Nejšinavější věc a on to dá děcku na hraní

ctenar09 ( 22. prosince 2021 09:58 )

Germání mají peněz habakuk, Green Deal je netrápí, pracuje u nich spousta inženýru a doktorů zdaleka, tak co by si nevyhodili z kopýtka (z okénka auta), že

krtek. ( 22. prosince 2021 07:51 )

to jí měl na zadní sedačce "na volno" kdyby byla dobře přikurtovaná v autosedačce tak by měla smolíka.

begonie ( 22. prosince 2021 07:33 )

Je ten chlap debil? Dvouleté dítě mělo otevřené okénko, tak tu tašku vyhodilo, ale mohlo se také zabavit tím, že bankovky začalo muchlat nebo trhat.... Rada pro řidiče - malinkou část peněz je potřeba obětovat a koupit dítěti na cestu třeba plyšáka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání