Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podivná smrt Češky v Londýně: Co odhalila pitva Petry (†32)?

Autor: ran - 
17. prosince 2021
13:27

Češku Petru našli v londýnském parku mrtvou. Ležela tam prý celých čtrnáct dní. Ačkoli se tomu lidé zdráhají uvěřit, vyšetřovatelé tvrdí, že v případu jejího úmrtí nebyly shledány žádné podezřelé ani násilné okolnosti. Více světla do celé věci měla vnést pitva, dopadlo to však jinak.   

Tragicky zesnulá Petra (†32) pracovala dlouhodobě jako zdravotní sestřička v jedné z londýnských nemocnic. Právě při cestě z práce ji lidé spatřili 28. listopadu naposledy. Když se 3. prosince Češka neobjevila v práci, rozeběhlo se po ní pátrání. To skončilo 12. prosince, kdy ženu našla mrtvou parta hrajících si dětí v parku nedaleko jejího bydliště.

Muž zatčený v souvislosti s nezvěstnou byl brzy po zadržení propuštěn na kauci, od té doby záhada Petřiny smrti trvá. Policie sice označuje její smrt za nevysvětlenou, nicméně prý v případu nespatřuje žádné podezřelé nebo násilné okolnosti ani možnost, že jí někdo ublížil. Lidé se ale proti takovému výsledku vyšetřování bouří.

Pozůstalí a sousedé mrtvé Petry doufali, že něco objasní alespoň pitva. To se však nestalo a nejasnosti, jak a proč vlastně Češka zemřela, zůstávají. „Při pitvě se nenašly žádné známky cizího zavinění,“ zní stručný závěr. Pitva tedy vyloučila, že by Petru někdo zavraždil. 

Petřini sousedé a známí již dříve svolali na neděli 19. prosince v 16 hodin pietní akci spojenou s protestem proti dosavadním výsledkům vyšetřování. Vzhledem k panujícím pandemickým restrikcím organizátoři nabízejí i alternativní možnost, jak se k akci připojit.

„Plánujete-li se k pietě a protestu připojit, prosím dbejte na místě náležitých odstupů mezi účastníky a jakýchkoli dalších koronavirových opatřeních, které ještě do neděle mohou vejít v platnost. Nechcete-li se zúčastnit osobně, ale akci byste rádi podpořili, zapalte prosím v neděli odpoledne v okně svíčku za zmařený život jednoho z nás,“ uvedli podle deníku My London Petřini sousedé, kteří pietní akci organizují.

adam Horvath ( 19. prosince 2021 19:31 )

99% se jedná o vraždu, BOHUZEL policie nejspíš nenašla pořádné stopy pro odhalení toho bastarda který to udělal.Je mě líto rodiny.

dzambulka007 ( 18. prosince 2021 22:19 )

Ten park je jenom maly, okem prehledny placek, takze spis umrela nekde jinde a za dva tydny se to telo posmrtne premistilo do krovi.

Uživatel_5559222 ( 18. prosince 2021 20:27 )

Ty jsi ale blbec.

kdoasi ( 18. prosince 2021 20:27 )

Jestli je příčinou úmrtí očko, tak se to stopro nedozvíme.

kukuku ( 18. prosince 2021 15:59 )

Možná bílý, ale sebeobránci byli 4 na jednoho Čecha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání