Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zvrat v případu pohřešované Češky! Její tělo našly děti, které si hrály v parku

Policisté vyšetřující zmizení Petry S. oznámili nález těla.
Policisté vyšetřující zmizení Petry S. oznámili nález těla.  (Autor: Policie )
Aktualizováno -
13. prosince 2021
07:05
Autor: yks - 
12. prosince 2021
20:30

Policisté vyšetřující zmizení Petry (†32) v Londýně našli v jednom z londýnských parků lidské tělo. Jak rovněž sdělili, Petřina rodina o tom již byla uvědoměna. České ministerstvo zahraničí potvrdilo, že se jedná o pohřešovanou Češku. Tělo našly podle britských médií děti, které si v parku hrály.

O nálezu těla v parku informoval britský tisk. Původně ale nebylo potvrzeno, že se jedná o tělo pohřešované Češky. Oficiální identifikace totiž dosud neproběhla. Jak portálu Sky News sdělil policejní zdroj, k nálezu došlo v parku Brunswick v Camberwellu asi v 11:40 místního času.

Podle britského portálu The Sun tělo v parku našly děti, které si tam hrály. Podle informací Blesk Zpráv nebyly na těle po prvním ohledání známky cizího zavinění.

Formální identifikace dosud neproběhla, nicméně podle zmíněného portálu byla již informována rodina pohřešované ženy. V této chvíli je smrt považována za nevyjasněnou, uvedla policie.

České ministerstvo zahraničí potvrdilo, že se jedná o tělo pohřešované Češky. „Britská policie bohužel potvrdila zastupitelskému úřadu nález těla české občanky, rodina o tom byla informována. Příčina úmrtí se vyšetřuje,“ uvedla pro Blesk Zprávy mluvčí českého ministerstva zahraniční Eva Davidová.

Soustrast rodině vyjádřil i český ministr zahraničí v demisi Jakub Kulhánek (ČSSD).

O nálezu těla informovala rovněž britská poslankyně, která po Petře pomáhala pátrat.

dynaty ( 13. prosince 2021 13:17 )

ano vždycky se zabíjelo, ale mnohem, mnohem míň

ingmarie ( 13. prosince 2021 12:07 )

Británie je teď pro ženy asi stejně bezpečná jako Indie !! Hrůza kam to dopracovali

latecia ( 13. prosince 2021 11:41 )

Zijete v Holandsku ale Ceska jste jak poleno. Odsuzovat, obvinovat, cernobyle nazory, neschopnost prijmout jiny nazor, ziju v Londyne a tady vas dneska zabijou kvuli 10ti libram. Je tu samej cernej nezvladaj je, totalne se vymklo z rukou. Sama znam hned nekolik cesek co byly prepadeny okradeny.

latecia ( 13. prosince 2021 11:36 )

Presne tak. Vlozil se do toho Zaoralek tusim a nic se nezmenilo. A tech pripadu je mnohem vic hl s Polakama. Doufam ze az budou skemrat ze chteji zpatky tak je EU neprijme dokavat nezacnou Evropany respektovat.

latecia ( 13. prosince 2021 11:31 )

Camberwell je ctvrt v Anglickem Londyne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání