Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muže stíhají kvůli drogám, týrání mámy i vydírání: V domě navíc živořily desítky zubožených psů

Autor: rix - 
7. prosince 2021
19:29

Karlovarští kriminalisté zadrželi muže, který je podezřelý z toho, že 10 let prodával marihuanu. Kromě toho měl ještě podle policistů týrat vlastní matku! A aby toho nebylo málo, v domě navíc policisté našli desítky zubožených pejsků, kteří živořili v otřesných podmínkách. 

„Obviněný muž měl od ledna roku 2011 do listopadu roku 2021 v malé obci na Chebsku prodávat svým zákazníkům drogu marihuana v několika tisících případech v celkovém množství téměř 3,5 kilogramu,“ uvedla mluvčí policie Kateřina Pešková. A  podle ní si vydělal pěkný balík. Prodejem si přišel na 700 000 korun. 

A aby toho nebylo málo, k prodeji drog měl využívat i svou matku. Tu měl pod pohrůžkou násilí nutit k tomu, aby dodávky drog nosila lidem místo něj. Od roku 2009 měla žena snášet brutální týrání. Její synáček po ní měl házet věcmi a fyzicky ji napadat. „Vulgárně jí měl nadávat a zakazovat jí vycházet z domu,“ sdělila rovněž mluvčí. 

Ale to nebylo všechno. V domě, kde žil, našli policisté desítky ubohých pejsků. Ti živořili ve strašných podmínkách. „V této věci kriminalisté provádí šetření pro podezření ze spáchání trestného činu chov zvířat v nevhodných podmínkách,“ dodala Pešková. Jestliže se u údajného pachatele prokáže vina, hrozí mu až deset let v base. 

Video  Měl napadat svou matku, prodávat drogy a týrat pejsky: Muži hrozí deset let base!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání