Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na Prostějovsku zemřel řidič (†46) osobního auta: Osudným se mu stal náraz do stromu

Při nehodě osobního automobilu v neděli v podvečer u Těšic na Prostějovsku zemřel šestačtyřicetiletý řidič - ilustrační foto
Při nehodě osobního automobilu v neděli v podvečer u Těšic na Prostějovsku zemřel šestačtyřicetiletý řidič - ilustrační foto  (Autor: HZS Ústeckého kraje )
Autor: ČTK - 
28. listopadu 2021
20:25

Při nehodě osobního automobilu v neděli v podvečer u Těšic na Prostějovsku zemřel šestačtyřicetiletý řidič, který s vozidlem vyjel ze silnice a narazil do stromu. Automobil poté začal hořet, muže z něj vyprostili hasiči. Okolnosti havárie vyšetřuje policie, řekla dnes ČTK policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Nehoda se stala krátce před 17:00 v úseku mezi obcemi Těšice a Ivanovice na Hané. „Podle prvotních informací řidič osobního motorového vozidla z dosud nezjištěných příčin narazil do stromu. Po kolizi zůstalo vozidlo převrácené na střeše se řidičem zaklíněným uvnitř. K dopravní nehodě přijela jako první policejní hlídka, která začala hasit požár vzniklý v motorovém prostoru,“ uvedla Vaňharová.

U dopravní nehody zasahovalo několik jednotek hasičů, které pokračovaly v hasebních a vyprošťovacích pracích. „Řidič při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem. I přes veškerou snahu záchranářů na místě svým zraněním podlehl. Přesné příčiny, souvislosti a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodala Vaňharová.

pfoto1 ( 29. listopadu 2021 00:21 )

Pokud začne podobných nehod "bez příčiny" přibývat, tak bude třeba přestat o nich psát, aby lidé nehledali možné souvislosti s tečkováním. Vždycky lze přece napsat, že řidič nezvládnul řízení, nebo nepřizpůsobil rychlost ap. Takhle bychom si tu žurnalistiku nepředstavovali soudruzi!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání